OM WILD WIZDOM

Hur kan vi älska oss själva när vi knappt vet vad kärlek är? Vad är kärlek för dig? Hur ser du på din kärlek till dig själv? Är du osäker i relationer både till andra och till dig själv?

 

Vi är alla fantastiska och unika. Genom Moder Jords näring och den gemensamma vibrationen vi har med henne kan vi kommunicera på andra plan än bara det fysiska. Mönster vi bär på kan vi genom ändrad medvetenhet programmera om så vi äntligen kan vara den vi verkligen är och leva det livet vi är ämnade för.

 

Genom praktiska verktyg och med vår support kan detta bli din vändpunkt - men du själv måste ta beslutet och steget. Vi är medresenärer och systrar på vår gemensamma resa där vi kan leva i kärlek och ljus men också i acceptans att mörkret är en del av oss. För bara utifrån ditt center kan du balansera det liv du vill leva och resten faller oftast på plats bara vi följer våran själs sanna väg.

Heidi Wellstad

Som barn till en alkoholist var det rädslan som styrde hela mitt liv. Min identitet togs ifrån mig redan innan mitt minne börjar eftersom jag inte fick lov att vara den jag var. Det tog mig många, många år att inse vilken gåva det var jag gått igenom. Ur mörkret kommer visdom och hela mitt liv har handlat om att läka mina inre sår för att till slut kunna bli den jag är född till att vara.

 

Vi har glömt bort magin och hur heliga vi själva och Moder Jord är. Jag älskar plantorna och är helt övertygad om att de kan hjälpa oss skapa en ny, fantastisk värld. Genom att connecta med Moder Jord och verkligen höra henne förändrar vi vår syn på världen och vår relation med henne.

Plantorna har vänt in och ut på mig, visat mig det djupaste mörker och tvingat mig till förändring. De kommer inte göra jobbet åt dig, men kan fungera som fantastiska vägledare - om du lär dig att lyssna på dem.

 

Genom att kombinera örtmedicinen med näringsmedicinen känner jag att jag hittat fantastiska verktyg för att jobba med personer på tre plan: fysiskt, emotionellt samt spirituellt.

 

Heidi Welltad är Dipl. Näringsterapeut (2 år) och Dipl. Fytoterapeut (2 år) och har arbetat med närings- och örtmedicinen sedan 2011. Hon har även gått örtkurser i Storbritannien inom spirituell örtmedicin. Heidi driver dessutom www.smart-health.se där hon arbetar med individanpassade behandlingar med hjälp av näringsmedicin och örtmedicin samt avancerade labbtester.

Kontakta Heidi:
E-post: info@smart-health.se Instagram @swedish_herb_girl

Tel. 0704-800 962

Louize From

Under hela mitt liv har jag undrat ”vilken av alla vägar är för mig?” Med tiden insåg jag.. ”alla”. Den inre resa vi gör redan som små bebisar i moderns mage till uppväxt och att växa in som människa på jorden, allt detta tillhör ”livets utbildning”.

 

Min idé kring läkande börjar när vi omfamnar allt vi gått igenom och förvandlar detta till diplomet att hänga på väggen! Vi alla bär expertiser av olika slag genom erfarenheterna vi fått med oss på den själsliga resan. Istället för att veta vem man är - varför inte älska där man är? Att sjunga med i vinden som bär oss framåt. Stanna upp och lyssna på tystnaden som talar språket av visdom. Öppna upp för hjärtat att älska varenda cell i dig för den du är just nu. I oss alla bor en vilde, en urkraft, en otämjd varelse som vaknar till liv precis i rättan tid för oss att ta kommando över våra egna kroppar. Där vill jag möta dig. Visa dig steget ut i det okända men också dit din hemlängtan är, i din natur, din stillhet men också i ditt vildaste väsen. Vi kommer dansa, skratta, gå emot obehag och olustigheter.

 

Den galenskap jag blev tvungen att genomgå för att bemästra mig själv är jag mer än villig att guida andra odömande ur med ödmjukhet och respekt. Jag är en medresenär på vår gemensamma väg. Livets resa för mig har handlat om att acceptera vårat mörker och ljus inom oss som kompletterar vår fantastiska helhet som jord varelser.

 

Min inspiration kommer från buddhism, 12 stegs tradition, shamanism, kristall healing, herbalism och yogisk tradition inom kundalini. Jag är snart Cert. Aquarian Teacher by Yogi Bhajan via Stockholm Kundaliniyogacenter. Lär mig även om örtmedicin av Heidi Wellstad. Har också fullbordat de tolv stegen för sponsorskap i ACAA (Adult children of alcoholics and dysfunctional families) - det vuxna barnet! Vårt inre barn, som jag även talar mycket om under sessions. 

 

Efter att ha vuxit upp i missbruk och gått samma väg i många år lyckades jag bryta mönstret av min ”familjetrauma”. Att ta beslutet och dedikera mig till sanningen var det absolut mest fantastiska jag upplevt för mig själv och mina barn.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 by Wild Wizdom

  • Black Facebook Icon