Tjänster

01

KONSULTATIONER

02

CIRCLES/ CEREMONIER

Privata konsultationer

Är du redo att ta kontroll över dina hälsoproblem? Reversera dina symptom och sjukdomar med örtmedicin och näringsterapi.

Genom indvidanpassad behandling kan man reversera allt ifrån mildare symptom till kroniska sjukdomar med örter, kost- och livsstilsförändringar. Jag arbetar med allt ifrån magproblem, utmattning, depression och hormonella obalanser till kroniska sjukdomar såsom Alzheimers och Parkinsons sjukdom. Det finns även möjlighet att göra avancerade labbanalyser i saliv, avföring, urin eller hår. Hör av dig så berättar jag mer!

Konsultationen sker via videosamtal eller telefonsamtal.

Pris: 995 kr/timme

Besök www.smart-health.se, maila info@smart-health.se eller ring 0704-800 962 för att boka tid eller få mer information.

 

Circles / Ceremonies

Vackra medresenärer! Det är en ära att få ta del av detta tillsammans med er. I dessa cirklar och under våra ceremonier kommer vi dela djupa ting tillsammans. Känslor kommer flöda, vi reser oss ur askan och möter mörker för att gå med varandra på ljusets stig. Välkomna hem och tillbaka till rötterna, detta är familj! Under våra sessioner kommer vi erbjuda dig olika plant- och örtmediciner tillsammans med dans, verbal terapi samt olika andningsövningar, yogatekniker och mycket annat för att öppna upp för din sanna natur. Här fokuserar vi på den inre resan och att ta kommando över våra kroppar igen. Denna möjlighet är just för dig att kunna utvecklas och blomma tillsammans med andra människor. Ta din plats i delande av tankar, kramar och tårar… Möt nya ansikten och utforska nya möjligheter att hela. Kom och upplev dig själv tillammans med andra.

 
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 by Wild Wizdom

  • Black Facebook Icon